top of page
106.jpg

Levente Companie

Piatră naturală de Viștea

Compania Levente deține 2 cariere proprii acreditate si aprobate legal de catre Ministerul mediului.

 

 

Compania detine urmatoarele Certificate ISO:

- SR EN ISO 9001 : 2008
- SR EN ISO 14001 : 2005
- SR OHSAS 18001 : 2008
- ASR 8000

Compania extrage și prelucrează piatră până la produsul finit, adică, sculpturi, coloane masive, capitolii, și produse industriale: trepte, glafuri (pervaze), placaje pentru orizontal și vertical, decorarea soclului, pavaje etc.

 

Compania deține utilaje moderne de prelucrare și finisare a pietrei.

În cadrul companiei funcționează departamentul de sculptură și lucrări de artă.

Brand-ul Viștea este renumit încă de pe vremea comunistă - la Casa Poporului s-a folosit piatră de Viștea, pentru placări exterioare și sculpturi.

Compania Levente este localizata în Transilvania (Viștea) și are la conducere personal specializat în exploatarea și prelucrarea pietrei, meserie transmisă din generație în generație.

Sculptură - piatră de Viștea - o arcadă pentru ușa de intrare.

Piatră de Viștea

SC Levente Companie SRL a fost înființata in anul 2003, cu scopul de a păstra tradițiile moștenite din generație în generație, de-a lungul a sute de ani, ale cioplitorilor în piatra naturala de Viștea.

Levente Companie a investit atât în oameni, cât și în dotări materiale. Zeci de angajați: cioplitori, sculptori și restauratori în piatră lucrează la Levente Companie, firma care dispune de tehnologia completă de procesare a pietrei, de la extragere, la prelucrare și sculptare.

Clienții Levente Companie beneficiază, totodată, de serviciile de montaj, transport la domiciliu și întreținere, indiferent de locul de reședință al beneficiarului.

Calitatea construcțiilor și frumusețea decorațiunilor din piatră de Viștea a fost prețuita de arhitecți celebri din secolele trecute și este recomandată, astăzi, de cei mai cunoscuti arhitecți din țară.

bottom of page