top of page

Termeni și Condiții

Bine ați venit pe pagina de Termeni și Condiții a magazinului nostru online care oferă produse din piatră naturală și finisaje. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții.

Conturi de utilizator
Pentru a face o comandă sau a solicita o cerere de preț, trebuie să creați un cont pe site-ul nostru, introducând informații precum numele, adresa de e-mail și adresa de facturare. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității parolei și a altor informații de autentificare asociate contului dvs.

Produsele noastre
Magazinul nostru online vinde o varietate de produse din piatră naturală, inclusiv finisaje și alte materiale. Majoritatea produselor noastre sunt personalizate și realizate la comandă, dar avem și produse pre-fabricate disponibile pentru achiziționare. Produsele pre-fabricate sunt disponibile în stoc și sunt expediate în termen de 5-10 zile lucrătoare. Produsele personalizate sunt realizate în funcție de specificațiile și preferințele clienților și pot dura săptămâni pentru a fi finalizate.

Cereri de preț
De asemenea, oferim clienților posibilitatea de a solicita o cerere de preț pentru produsele noastre. Cererile de preț sunt gratuite și sunt procesate în termen de 1-5 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că o cerere de preț nu garantează disponibilitatea produsului sau prețul final.

Date pentru facturare
Pentru a finaliza o comandă sau o cerere de preț, trebuie să introduceți informațiile necesare pentru facturare, inclusiv numele, adresa și alte informații relevante. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că informațiile introduse sunt corecte și complete.

Chat și newsletter
Magazinul nostru online oferă și un chat și un sistem de newsletter prin care vă putem trimite promoții și alte vești. Prin utilizarea chat-ului, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre, iar prin abonarea la newsletter, sunteți de acord să primiți e-mailuri cu oferte și noutăți despre produsele noastre.

Drepturile de proprietate intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor și mărcile înregistrate ale magazinului nostru online, aparțin exclusiv magazinului nostru online și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră prealabilă.

Modificări ale termenilor și condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile noastre în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului nostru reprezintă acceptul termenilor și condițiilor. 

bottom of page